referatai ir kursiniai apie reklamą

wow, visai netyčia sumaniau ką nors teorinio apie reklamą rasti ir google pažiūrėjau "reklamos ypatumai". mano didelei nuostabai - daugiausia rasta - kursinių ir referatų tinginukų saituose.. va, čia vienam, kursiniai.lt, kaip bebūtų įdomu - mokamame saite - didžiausia krūva darbų.. Produkto pozicionavimas, Reklama, Reklama internete, Reklama šiuolaikinėje visuomenėje, Reklamos analizė, Reklamos efektyvumas, Reklamos evoliucija ir vystymasis, Reklamos internete tyrimas, Reklamos kampanija, Reklamos rūšių analizė ir t.t... oi, ir kur aš ankščiau buvau, kad taip stebiuosi... speros.lt turi dar ilgesnį sąrašą darbų. įdomu tik kokia jų kokybė.. va, mokslai.com kiek kuklesnis :)

Komentarai

Anonimiškas sakė…
baisiai prispaustas laiko viena darba is speros.lt issitraukiau, galvojau rasiu papildomu ideju ir medziagos referatui. kur tau.. sh kaip reta. todel ir 2lt.. =] nor ir tu gaila
Sistem sakė…
Manau kad nurasineti nuo kitu parasytu darbu leva. cia tas pats kaip draugui liepti uz tave mokytis vairuoti ir poto jo klausti kaip sekesi ir mokytis is jo. istiesu visi lietuvoje nusirasineja todel ir nepatenkinti mokslais ir univerom, kam reikes specialisto kuris neturi savo nuomones ir sugeba tik paieskoti spargalkiu.
Anonimiškas sakė…
Na zodziu tokiu puslapiu yra gausybe
http://www.e-referatai.lt/
pradedant ekonomika
http://www.e-referatai.lt/elektronika/ baigiant sportu