vidinė antireklama

kai tik prasidėjo, labai patiko man laida per tv3 "penktadienio muzikos šou". dabar retai retai netyčia radus pažiūriu. labai susimąstyti privertė vakarykštė. apie samdomus darbuotojus ir jų reklamą ar antireklamą.
prieš kokį mėnesį Kučinskas, vienas iš laidos vedėjų, svečiavosi LR1 muzikinėje laidoje. kaip dainininkas. kažkas iš klausytojų paskambinęs paklausė ar jam patinka viskas ką jis veikia toje tv laidoje. vis tik manau geriau būtų susulaikyti nuo bet kokių didesnių komentarų apie darbdavius, aš manau. tas ir buvo daryta, bet netyčia išsprūdo, maždaug - visi darba yra darbai, ne viskas patinka, samdomas esi darbuotojas ir tiek, pakvietė, dirbu. turbūt čia man asmeniškai taip stipriai nuo jo žodžių padvelkė atsiribojimu nuo televizijos, nuo darbdavių ir panašiai.
vakar Violeta, antroji laidos vedėja, kalbina dalyvį. pasirodo jau dalyvavęs tv3 rengiamame meilės trikampyje. klausė kur jo mergina - rodo į vieną. ir priduria - o čia jos vaikinas. vedėja - tai kas ji - melagė? bum! melagiai ir melagės - lnk žaidime būna. konkurentų reklama ar nesusigaudymas kur esi ir kam dirbi?
tai ir svarstau, po abiejų vedėjų tokį jau akivaizdų samdomumą.. ir jokio lojalumo tv3..

Komentarai