apie kalci magni ir cinka

turbut vienetai pastebes per lietuvos radija vykstancia dvieju maisto papildu atstovu - o gal platintoju - kova. vieni uz kalci su vitaminu D, o kiti uz tris viename - kalci magni cinka. turinys kas savaite keiciasi - vieni reklamuojasi,veliau kiti atsiliepia su argumentais kodel sie, o ne anie..

tuo laiku, kai man buvo aktualu, geriau ir kalci ir magni papildomai, dariausi biocheminius kraujo tyrimus ju kiekiui nustatyti. ir literaturoje buvau skaicius - kalcis ir magnis negali buti vartojamas kartu, kadangi trukdo vienas kito isisavinimui. vartoti juos reikia atskirai keliu valandu skirtumu. taigi, rinkinys kalcis magnis cinkas, kuri vartojo mano kolega darbe, mane visada stebino, kaip gali buti trys viename? Skaitom ka raso "gamtos namai", sio papildo gamintoja: Produkte esančių mineralų kalcio, magnio ir cinko kiekiai yra fiziologiškai subalansuoti, todėl, jį vartojant, organizme išlaikomas būtina šių medžiagų pusiausvyra, užtikrinamas maksimalus jų pasisavinimas bei teigiamas poveikis. Darau isvada, jog kiekvieno organizmo reikalas kurio papildo koki kieki isisavinti. Ir kiek kurio sunyks - paliekama paciai fiziologijai spresti.

Griztant prie reklamos zinuciu musio, turinys mano stebejimais, mazdaug toks: pirmoji - kalcis stiprina kaulus. antroji - kalcis magnis cinkas - trejopas poveikis! pirmieji vel - kalcis ir magnis negali buti vartojami kartu, nes magnis trukdo isisavinti kalciui! vartokite kalci su vitaminu d3. priesininkai - organizmui reikia ne tik kalcio, kurio perteklius sukelia (.....). super kalcis magnis cinkas - trejopas poveikis! Nors tai ir nera tikslus atkartojimas, taciau ispudi susidaryti galite...

Idomu, kiek padideja siu maisto papildu kainos dengiant tokius intensyvius reklamu kivircus?

Komentarai